Verdikking van voeding. Voor gebruik in levensmiddelen.
Nettogewicht:
60g
Natriumcarboxymethylcellulose 58,8 g, dextrine, maltose q.s. ad 60 g
2 tot 4 maatlepeltjes Gelilact Poeder in 100 ml melk, soep of een ander vloeistof
1 maatlepel is 0,5 g.
- Moedermelk of een andere vloeibare melk, soep, water: de lauwe melk of vloeistof in een kom doen en daarna het poeder erover strooien en goed roeren tot alle brokjes opgelost zijn.
- Melkpoeder: Gelilact Poeder mengen met het melkpoeder en daarna de melk klaar maken zoals voorzien.
Bij babymelk de fles met het poeder steeds goed schudden om klontertjes op te lossen.
De flessen kunnen op hetzelfde tijdstip klaar gemaakt worden indien ze dezelfde dag ingenomen worden.
- In geval van braken: 2 tot 4 doses van 0,50 g per 100 g vloeistof (melk of groentebouillon), afhankelijk van de gewenste verdikking.
- Bij slechte vertering van melk: 1 maatschepje per 100 g melk.
N.V. Qualiphar
Rijksweg 9,
2880 Bornem
België