Waarom enzymen nemen?
Spijsverteringsenzymen zijn catalysators die voedingsmiddelen afbreken tot basisbestanddelen. Die worden dan weer opgenomen in het organisme voor de aanmaak van cellen, weefsels en organen. De moderne technieken voor het verwerken van voedingsmiddelen en ook het koken, vernietigen haast alle enzymen die van nature aanwezig zijn in de voedingsmiddelen. Zo bevatten rauwe voedingsmiddelen plantaardige enzymen die noodzakelijk zijn voor de spijsvertering ervan.
De juiste enzymen kiezen
De plantaardige enzymen die zich in dit unieke mengsel bevinden zijn ofwel rechtstreeks geput uit gewassen of geteeld in een plantaardig milieu zoals de aspergillus. Ze hebben een hogere pH-waarde dan dierlijke enzymen waardoor ze optimaal actief zijn en hun rol in ons lichaam kunnen verzorgen.
Wat maakt de Ultimate Digestive Enzyme Blend van Udo’s Choice® zo uniek?
Het biedt een volledige waaier van krachtige plantaardige enzymen: Alfa-amylase, Alfa-galactosidase, Bromelaïne, Protease (3.0, 4.5, 6.0), Lactase, Lipase en Cellulase. Plantaardige enzymen hebben een breder pH-bereik waardoor ze goed in het spijsverteringskanaal hun rol kunnen vervullen. Ultimate Enzyme Blend bevat vrijwel alle enzymen die een rol spelen bij het normaal verteren van vetten, proteïnen, koolhydraten, oplosbare vezels, zetmeel, melk en (samengestelde) suikers. De enzymen zijn 100% plantaardig en voornamelijk aspergillus enzymen. Ze worden volgens de standaard methode van de Food Chemical Codex bereid. Dezelfde codex hanteert ook een meetsysteem om de enzymsterkte te bepalen zodat een goede activiteit ervan kan worden gegarandeerd.
mengsel van plantaardige enzymen,vegetarische capsule (Hypromellose), anti-klontermiddelen (maltodextrine, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat).
Protease 4.5 |
30 000 FCC HUT |
Protease 3.0 |
80 FCC SAP |
q-amylase |
5000 FCC DU |
Lactase |
3000 FCC ALU |
Protease 6.0 |
10000 FCC HUT |
Alpha-galactosidase |
400 FCC GalU |
Bromelaine |
500000 FCC PU |
Lipase |
1500 FCC LU |
Cellulase |
275 FCC CU |
Alle enzymen zijn uitgedrukt in internationaal erkende FCC eenheden van activiteit.
Neem 1 capsule aan het begin van elke maaltijd. Bij zware maaltijden: neem een extra capsule tijdens of na de maaltijd. De inhoud van de capsules kan gemengd worden met warme maar geen hete gerechten aangezien enzymen hittegevoelig zijn. Bij een maagzweer niet innemen op een lege maag.
Ojibwa De Roeck
Bootdijkstraat 68
9220 Hamme
België