Springfield L-Glutamine Poeder is een voedingssupplement met het aminozuur L-Glutamine. L-Glutamine is een van de twintig natuurlijk voorkomende aminozuren. Het is het meest voorkomende aminozuur en is bij veel processen betrokken. De meeste weefsels in het lichaam zijn in staat om zelf glutamine aan te maken. Omdat wij zelf glutamine aanmaken, wordt dit aminozuur als niet-essentieel beschouwd. Vooral de skeletspieren maken een grote hoeveelheid glutamine aan, maar ook vetweefsel, longen en hersenen kunnen dit. Vrijwel alle cellen van het lichaam kunnen glutamine aanmaken. Springfield L-Glutamine Poeder is vervaardigd volgens strikte normen en is van hoge kwaliteit.
5 tot 10 gram* verspreid over de dag innemen, minimaal een half uur voor een maaltijd.
Bij voorkeur oplossen in minimaal 150 ml water of een andere, koude drank.
Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.
*Een opgehoopt maatschepje is ca. 1 gram (in de verpakking bijgesloten)
Niet gelijktijdig innemen met geneesmiddelen die levodopa bevatten (bij voorkeur met een tussenpoos van 1 uur nemen). Aminozuren kunnen de opname van levodopa verminderen.
In een temperatuur van 16-18 °C bewaren.