100% Criollo cacaobonen - niets anders
Ons ruwe cacaopoeder wordt gemaakt van de fijnste cacaoboon, namelijk de Criollo. Na de oogst worden de bonen niet geroosterd, maar slechts licht gefermenteerd en voorzichtig gedroogd. De milde chocoladesmaak van ons biologische cacaopoeder ontstaat tijdens dat proces. Een bijzonder kwaliteitskenmerk is de lichte kleur, omdat onze rauwe cacao niet gealkaliseerd is.
100% gecontroleerde biologische teelt
De Criollo-cacaobonen voor ons cacaopoeder worden in Peru onder biologische omstandigheden geteeld. Door de zorgvuldige verwerking bij temperaturen onder 42 °C blijven de waardevolle bestanddelen en het verfijnde, delicate aroma van het cacaopoeder behouden.
Onze belofte:
- noch gebrand, noch gealkaliseerd
- 100% Criollo cacao
- rauw, veganistisch
100% biologische rauwe cacaopoeder (Peru)
* Van biologische landbouw
Kan sporen bevatten van gluten, eieren, melk, lupine, soja, sesam, pinda's en noten.
Voor chocolademelk: roer een opgehoopte theelepel Criollo cacao in 250 ml warme (plantaardige) melk, zoet naar wens en verfijn met kaneel, chili of kardemom.
Op kamertemperatuur, droog en beschermd tegen licht bewaren.