- Zachtheid van kokosbloemennectar
- Lage glycemische index
- Fijne karamelnoten
100% Kokosbloesem - en niets anders
Onze pure kokosbloesemsiroop wordt geproduceerd uit zuiver kokosbloemsap. Zoete kokosnootnectar wordt direct uit de bloei verkregen en vervolgens matig verhit tot een krachtige geconcentreerde bruine gekarameliseerde siroop. In tegenstelling tot tafelsuiker is kokosbloesemsiroop niet geraffineerd - het is ideaal voor het natuurlijk zoeten en voor het garneren van gerechten.
100% afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw
De kokospalmen die gebruikt worden voor onze kokosbloesemsiroop worden in Sri Lanka geteeld onder strikte controle van de biologische landbouw. Uit deze kostbare nectar wordt een zoete siroop geproduceerd waarvan de vloeibaarheid van de vloeistof op subtiele wijze wordt verminderd. Natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen.
Ons engagement:- Natuurlijk en ongeraffineerd
- Vegetarisch en glutenvrij
- Zonder kunstmatige additieven