Biologisch kokosmeel - exotisch, glutenvrij en multi-functioneel
Kokosmeel is een uitstekend alternatief voor het traditionele graanmeel. Een must-have in uw keuken! De subtiele smaak van kokosnoot in combinatie met de exotische geur zal perfect zijn in uw recepten.
Wat zijn de voordelen van kokosmeel?
- 100% kokosmeel uit de biologische landbouw
- Van nature glutenvrij en paleo
- Zeer hoog vezelgehalte en bron van eiwitten
- Perfect voor pannenkoeken en gebak, smoothies en yoghurts.
- Fijne kokossmaak
Hoe wordt dit biologische kokosmeel geproduceerd?
Kokosnoten groeien in zones met een tropisch klimaat en zijn zeer aanwezig in het voedingspatroon van deze zones, aangezien het vruchtvlees van de kokosnoot van nature zeer rijk is aan voedingsstoffen.
De kokosnoten die gebruikt worden voor het nu3 organische kokosmeel komen uit de Filippijnen. Om het meel te verkrijgen, wordt het vruchtvlees van de rijpe kokosnoot eerst gedroogd en vervolgens zachtjes koud geperst voordat het tot een fijne bloem wordt gemalen. Dit levert zuiver kokosmeel op, 100% afkomstig van kokosnoten. De kwaliteit van het meel wordt voortdurend gecontroleerd door de Duitse autoriteiten.
De voedingswaarden van kokosnootmeel
Fijn poeder, onweerstaanbare geur en exotische smaak.... kokosmeel voert je mee naar een wereld van zintuiglijke zoetheid! Maar het zijn niet alleen de delicate aroma's die tellen, het voedingsprofiel is ook zeer interessant, vooral in vergelijking met tarwemeel.
- Vezelrijk: kokosmeel levert bijna 35% vezels, 12 keer meer dan tarwemeel. Het is daarom ideaal voor een vezelrijk dieet.
- Bron van plantaardig eiwit: kokosmeel heeft een hoog eiwitgehalte met 17 g per 100 g bloem en levert dus bijna tweemaal zoveel eiwit als tarwemeel.
- Wat de calorie-inname betreft, is kokosmeel met 389 calorieën per 100 g vergelijkbaar met tarwemeel.
Nettogewicht: 600 g
Fabrikantnu3 GmbH
Brückenstr. 5,
10179 Berlijn
Duitsland